Kramarić izgubio ludu utakmicu, Borussia u naletu

Foto: EPA-EFE

FREIBURG je u ludoj utakmici 18. kola Bundeslige pobijedio Hoffenheim 3:2 i potpuno se vratio u borbu za Europu. Freiburg je poveo u 37. minuti krasnom golom Holera, a na 2:0 povisio je Grifo u 55. minuti nakon fantastične solo akcije. No, Hoffenheim se uspio vratiti.

Samo dvije minute kasnije Weghorst je zabio na asistenciju Beiera, koji je u 77. uspio izjednačiti sjajnim udarcem s ruba šesnaesterca. Činilo se da bi Hoffenheim mogao do potpunog preokreta nakon što je Gulde u 82. dobio drugi žuti karton, ali je Freiburg došao do pobjede golom Sallaija u 85. minuti.

Drugu uzastopnu pobjedu nakon zimske pauze upisala je Borussia iz Dortmunda. Nakon što je prošlog vikenda pregazila Darmstadt u gostima 3:0, danas je razbila i Koln u gostima sa 4:0. Donyell Malen doveo je žuto-crne u vodstvo u 12. minuti, a sve je bilo gotovo u 58. kad je Fullkrug realizirao penal za 2:0. Tri minute kasnije Malen je povisio na 3:0, a konačnih 4:0 postavio je Moukoko u nadoknadi.

Eintracht je u gostima kod Darmstadta vodio 2:0, ali su domaćini uspjeli smanjiti u 61. minuti da bi do boda došli preko Klarera u drugoj minuti nadoknade. Kovačev Wolfsburg poveo je u gostima kod Heidenheima golom Cernyja u 7. minuti, no Hiedenheim je došao do boda autogolom Jenza u 45. minuti.

Pročitajte više