Kranjčar možda debitira protiv Njemačke, Ivić glavni Barićev savjetnik

UZ KLASNIĆA, debitant za hrvatsku reprezentaciju u prijateljskom susretu protiv Njemačke u veljači mogao bi biti i kapetan Dinama Niko Kranjčar.

Barić je danas boravio u Splitu gdje je dogovarao detalje oko utakmice s Nijemcima, pa je usput posvetio nekoliko trenutaka novinarima.

Jutarnji list piše kako je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije izjavio da bi već sada mogao reći prvu jedanaestoricu za Njemačku, te da za Portugal ima sigurna 22 imena, dok će još troje ili četvero još odabrati među mladima.

Iako Barić nije želio otvoreno reći o kojim se igračima radi, za pretpostavljati je da se radi o Niki Kranjčaru, Goranu Ljubojeviću i Danijelu Pranjiću, koje je izbornik i spomenuo.

Glavni savjetnik Otta Barića Tomislav Ivić preporučio je izborniku Gorana Sablića, trenutno igrača kijevskog Dinama, pa bi se i Sablić mogao naći među 25 igrača koji će konkurirati za Portugal.

Kako bi što bolje provjerio pripremljenost igrača, Barić je najavio kako će, koga god će moći, ići gledati uživo.

Barić je reagirao i na izjavu Vlatka Markovića da Hrvatska mora biti među osam najboljih na EP-u Hrvatski izbornik rekao je kako je to za njega stimulativno, te da bi , ako im to uspije, pješke i bos išao od Splita do Zagreba.

Pročitajte više