Kranjčar pozvao Ješea i Posavca

TREĆI Varteksov igrač koji putuje na Carlsberg Kup u Hong Kong bit će Srebrenko Posavec. Konačni mu je poziv na adresu Kluba upućen iz Rusanove ulice jutros, a ekipa će se 25. siječnja javiti u bazu Cro A Teama u zagrebački hotel Sheraton.

Na put polaze dan poslije a povratak je predviđen 2. veljače.

Osim trojice Varteksovih prvotimaca za Hong Kong će još jedan Varteksovac - fiziopterapeut Varteksa i reprezenatcije Dejan Redžaj.

Kako doznajemo, Zlatko Kranjčar je zbog komplicirane situacije s Ivicom Križancem, nogometašem Zenita, na izlet pozvao i Vedrana Ješea.

U četvrtak ipak prema Trakošćanu

Varteksova će ekspedicija ipak na pripreme u Trakošćan - međutim umjesto na sedmodnevne samo na četverodnevne.

Putuju u četvrtak 19. siječnja., a povratak je predviđen već u ponedjeljak 23. siječnja, budući da je dan poslije na umjetnom travnjaku Varteksova stadiona predviđen prvi prijateljski ogled sa susjednim Međimurjem.

"Trakošćan nam je bitan radi socijalizacije ekipe i ma koliko kratko tamo boravili smatram da će polučiti traženi učinak." - mišljenja je Zlatko Dalić.

Po povratku u Varaždin slijede treninzi i trening utakmice na umjetnom travnjaku a potom odlazimo na finiširanje u Poreč - ističe trener bijelo-plavih.

D.R.

Pročitajte više