Kranjčar već spakirao stvari za selidbu u Split: Vratio bih Hajduk na sami vrh!

PREMA najnovijim informacijama iz krugova bliskih Hajduku bivši hrvatski izbornik i legenda Dinama, Zlatko Kranjčar, najbliži je klupi Hajduka koju je jutros i službeno napustio Goran Vučević.

Kranjčar je dva puta bio na pragu Poljuda; sad već davne 2002. nakon što je sa Zagrebom osvojio naslov prvaka, kada ga je pobijedio Slaven Bilić, te u petom mjesecu 2008. godine, kada je momčad Hajduka napustio Robert Jarni.

"Impresioniran sam Hajdukom"

"Naravno da bi mi bila posebna čast voditi Hajduk. Teško je odbiti takav klub", kazao je tada Cico Kranjčar, a njegovo se razmišljanje kroz proteklih pola godine nije bitno promijenilo. U današnjem razgovoru za Index ponovno je potvrdio veliki interes iako je naglasio da službenih kontakata još nije bilo.

"Jako sam impresioniran imageom i rezultatima što ih pokazuje Hajduk", započeo je Cico i odmah odbacio tvrdnje da je već dogovorio prelazak...

"Ne, službenih kontakata i razgovora još uvijek nije bio, ali mi godi činjenica da me se gleda kao prvog kantidata za klupu tog velikog kluba. Uvijek je lijepo čuti tako nešto od strane medija."

"Ne bih tražio nikakve posebne uvjete"

No, bivši hrvatski izbornik bez lažne skromnosti tvrdi da je baš on pravi izbor koji bi splitskom klubu vratio sjaj, i što je još bitnije, doveo ga do samog vrha.

"Mislim da sam svojim rezultatim koje sam postizao kroz karijeru pokazao kako bih mogao garantirati da bi Hajduk doveo na sam vrh. Moj image reflektira sve potrebno."

Kranjčar nije htio govoriti o uvjetima po kojim bi pristao na angažman, samo je kratko rekao da ne bih tražio ništa posebno.

"Ne bih tražio nikave posebne uvjete, ali kao što sam i rekao, još uvijek nisam s nikim razgovarao pa ne mogu govoriti niti o uvjetima."

Kranjčar bi, ukoliko potpiše ugovor s Hajdukom, bio četvrti "zagrebački" trener koji je zasjeo na klupu najljućeg Dinamovog rivala. Prije njega to su već učinili Branko Zebec, Vlatko Marković i Ćiro Blažević.

Marko Petrak/Dea Redžić
Foto: Index

Pročitajte više