"Ostavku su trebali dati igrači, a ne Vučević"

"Ostavku su trebali dati igrači, a ne Vučević"

MALO JE Hajdukovih igrača nakon potonuća u Zadru bilo raspoloženo za razgovor s novinarima, ako ne računamo neke bivše uzdanice, poput Marina Ljubičić koji je "proživio najsretniji dan u životu i konačno se osvetio onima koji su ga otpisali."

U Hajdukovom taboru vladala je ljutnja, tuga,  ogorčenost, ali strah zbog podivljalih pripadnika Toricde koji su bili zreli za obračun s "malodušnim" Vučevićevim igračima.

"U cijeloj momčadi vlada ogromno razočaranje. Nismo imali ni 'i' od igre, nedostajao nam je Skoko, ali to ne smije biti opravdanje. Nismo imali kreativnosti da probijemo zadarski bunker, domaći su na kraju zasluženo slavili", započeo je Drago Gabrić.

Morao se dotaknuti ostavke trenera Vučevića.

"Moram reći da mi je žao što je otišao i da smo mi igrači zapravo trebali podnijeti ostavku. Mi smo krivi za loše rezultate, a ne naš trener."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić bio je iskren, dok je govorio o lošoj igri, ali i vrlo kratak kada je trebalo prokomentirati Vučevićev odlazak.

"Čuo sam za to i iskreno mi je žao. Nije dobro kada se ovako završi. Igrali smo loše, preskakali smo igru, a Zadar je bio bolja i agilnija momčad. Željeli su uspjeh više nego mi i iskoristili su svoje šanse."

Hajdukovci su se u Split vratili sinoć oko 20 sati, a trening je zakazan za ponedjeljak u 10 sati.

D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara