Kranjčar zabio za Portsmouth u pripremnoj utakmici

NIKO KRANJČAR nastavlja s dobrim nastupima u pripremnim utakmicama svog Portsmoutha uoči nove sezone, a u utorak navečer bio je strijelac prvog gola u pobjedi svog kluba protiv Bournemoutha.

Nakon dosadnog prvog poluvremena bez golova, pa čak i bez udaraca u okvir gola, ali nakon nekoliko izmjena na poluvremenu Portsmouth je u drugom dijelu pregazio engleske trećeligaše.

Led je probio Niko Kranjčar u 49. minuti te dobrom reakcijom na odbijenu loptu doveo Portsmouth u prednost. Kranjčar u 67. minuti zamijenjen, a prava zvijezda utakmice je nakon toga postao Lomana LuaLua.

LuaLua u igru je ušao na poluvremenu, a u 63. minuti zabio je za 2:0 Portsmoutha. No, tu nije stao, već je u sljedećih 19 minuta zabio još 2 pogotka, a utješni pogodak za Bournemouth je zabio Pitman iz jedanaesterca u 88. minuti te tako postavio na konačnih 4:1.

Niko Kranjčar još jednom je bio među boljim igračima na terenu i dokazao da je vrlo važan igrač Portsmoutha.

Zanimljivo je da je Harry Redknapp, današnji trener kluba Nike Kranjčara, u 80-im godinama prošlog stoljeća vodio jučerašnje protivnike Bournemouth. Pobjedom protiv Manchester Uniteda u FA kupu 1984. i plasmanom u drugu ligu 1987. (gdje su ostali do 1990.) postao je najuspješniji trener koji je ikad vodio Bournemouth.

Pročitajte više