Krešić: Nismo vježbali penale, u posljednjih 15 minuta želim ući sa 0:0

GENOVA je od jučer baza Hajdukovaca, a novi/stari trener Sergije Krešić je u hotelu Jolly Plaza priznao da bi prolaz Hajduka bio iznenađenje.

Glas Dalmacije javlja kako je Krešić prilično oprezan ali ističe da njegova momčad nema što izgubiti: "Moramo uživati, ali uz veliki trud i bol u prsima koji trebamo nadvladati. Boljeti će, moramo toga biti svjesni, međutim samo se uz maksimalni angažman nešto može i očekivati", objasnio je studiozni trener hedonističko-mazohistički plan za Sampdoriju.

Krešić se neće zalijetati (a moglo bi se reći da s ovakvom momčadi ne bi to mogao sve da i želi), snagu za juriš čuva za posljednjih 15 minuta: "Ako bi do tada bilo 0:0, bio bi to dobar rezultat za nas". Hajdukovci još nisu vježbali kaznene udarce koji bi se izvodili ako bi nakon 90. minuta rezultat bio 1:0 za Hajduk.

"Penso positivo"

"Prolaz bi bio iznenađenje, ali o tome uopće ne razmišljamo. Mislimo isključivo pozitivno. Stalno moramo ponavljati: Moramo, moramo, hoćemo, hoćemo", drži Hajdukov trener.

"Zajedništvo, motiv i individualne kvalitete su naši najveći aduti"

Krešić vjeruje kako njegovu momčad pred sutrašnju utakmicu krasi "ogroman" motiv, zajedništvo i pojedinačne kvalitete igrača. Uz ova tri magična sastojka dodaje "Trebati će nam i hladne glave, a očekujemo da i nas sreća poljubi"

"Možemo izgubiti od drugoligaša i pobijediti Sampdoriju"

Krešić je na kraju sve začinio i zrncem trenerske mudrosti: "U nogometu je svašta moguće. Možemo izgubiti od drugoligaša, pa zašto ne bi pobijedili Sampdoriju."

Trener "Bilih" nije želio otkriti sastav jer ima dileme koje će otkriti te sutra, a zna se tek kako će igrati sa četiri igrača u obrambenom redu.

Foto: V.G.

Pročitajte više