Križanac: Bjelorusi nas se boje

HRVATSKI reprezentativci podijeljenog su mišljenja ususret kvalifikacijskom dvoboju sa Bjelorusijom na Maskimiru. Tako primjerice Križanac vjeruje u pobjedu naše reprezentacije te ističe kako ima seznanje da nas se Bjelorusi bolje.

"Dobro je što izostaje Hleb, iako me moj klupski suigrač Kornilenko upozorava da je Kutuzov još bolji te da će se njegov izostanak više osjetiti. Iz toga proizlazi da će Bjelorusija napadati samo s Kornilenkom, orijentirat će se na protunapade", rekao je na današnjoj press konferenciji Križanac.

"Hrvatska ima bolju i kvalitetniju momčad. Nakon pobjede u Minsku Bjelorusi nas iznimno respektiraju. Rekao bih čak da nas se malo boje", dodao je Križanac.

Pranjić: Očekujem tešku bitku

Pranjić s druge strane nije pretjerano optimističan i na Maksimiru očekuje jednu tešku utakmicu, zahtjevniju no u Minsku.

"Da, očekujem tešku bitku i čini mi se da bi moglo biti teže nego u Minsku. Premda se svi veselimo spektakularnom dvoboju s Englezima, vjerujte da tu utakmicu zasad nitko ne spominje. Zanima nas samo pobjeda protiv Bjelorusije, bez nje ne moramo niti putovati u London.

"Zašto je to tako? Zato jer statistika pokazuje da puno bolje igramo u gostima. U Maksimiru smo nestrpljivi, zaboravljamo da utakmica traje 90 minuta i ponekad sve pokušavamo riješiti na silu. Ako se to ne dogodi, onda nastupi nervoza...", za kraj će Pranjić.

Pročitajte više