Krznar, Marić i Polovanec pred izlaznim vratima

NAJSKUPLJI nogometni sastav Hrvatske od 3 cilja, uspio je ispuniti samo jedan. Nakon što nisu uspjeli prezimiti u Europi, ispali su i iz hrvatskog Kupa. Jedino što im je ostalo je boriti se za naslov prvaka Hrvatske.

Iako iz Maksimira naglašavaju kako im Kup i nije previše važan, plavi se mogu crveniti zbog činjenice da je najskuplja i vjerojatno najkvalitetnija hrvatska momčad ispala iz tog natjecanja.

Glasnogovornik Dinama, Rotim, izjavio je kako su ˝tužni i razočarani, ali ne i deprimirani, jer je glavni cilj osvajanje prvog mjesta.˝

Zanimljivo je da je pri Ćirinom dolasku u Dinamo, Zdravko Mamić izjavio kako ˝dovođenje najtrofejnijeg hrvatskog trenera i najboljeg svjetskog znači osvajanje dvostruke krune: osvajanje prvenstva i Kupa˝.

˝Pa, nismo ga doveli da bi bio treći˝, dodao je Mamić.

Neshvatljivo je kako glavešine iz Maksimira popuštaju svakom  pritisku ˝zvjezda i zvjezdica˝: isplaćuju im velike honorare, plaćaju im skupe hotele, dok zauzvrat dobiju šetanje po terenu.

Takva igra koštala ih je ispadanja iz Kupa, u kojem su, podsjetimo, izgubili od Kamen Ingrada 2:1. Nakon što su poveli, Dinamovci su nastavili igrati kao da je utakmica završena, iako je do kraja ostalo još 70 minuta.

Veličani su ih nadigravali, pretrčavali, a pogodak ˝veterana˝Joška Popovića modra obrana popratila je pogledom.

Nakon utakmice, Ćiro Blažević ljutit na svoje igrače, izjavio je kako u zimskoj stanci očekuje veliko pospremanje Dinamove svlačionice.

Izjavio je kako sebe ne smatra krivim za poraz, i da za neke igrače više nema mjesta u Dinamovoj momčadi. Špekulira se da se radi o Krznaru, Mariću i Polovancu.

Pročitajte više