"Kup je najkraći put do našeg cilja, a protiv nezgodnog Varteksa idemo na pobjede u prvenstvu i kupu"

"BEZVEZE" mi je pričati koga bi želio, sigurno da je Dinamo najjača ekipa, bez daljnjega, ali da smo izvukli njih, išao bih na pobjedu isto kao da smo izvukli Varteks ili Zagreb.", komentirao je Jarni izvlačenje parova Kupa.

"Nisam ja još ništa ispunio, dobro da je kraj prvenstva,pa onda ajde. Napravili smo jedan mali korak za sada, a za napraviti neki veći korak treba se još jako, jako pomučiti. Za završiti taj korak najkraći put je kup, ako neće tako, paralelno imamo to drugo mjesto.", obranio se trener Hajduka kako je pobjedom nad Šibenikom i usponom na diobu drugog mjesta ostvario zacrtano.

"Moj problem je Varteks"

"Ma ne zamaram se Rijekom, Rijeka me ne interesira, to je njihov problem.Moj problem je Varteks. Ekipa koja igra jako dobar i dopadljiv nogomet, jako nezgodna ekipa, što su pokazali protiv Slaven Belupa, međutim mi gore idemo po tri boda", najavio je Jarni.

"Nije bitan način na koji ćemo to napravit - bitan je krajnji ishod,a to su tri boda", beskompromisan je trener Hajduka.

"Jučer smo imali lagani trening. Andrić nije trenirao,dobio je udarac u koljeno.Vidjet ćemo što će biti danas. Inače je imao problema sa stopalom.Ima još nekoliko igrača koji imaju sitnijih problema,ali mislim da će istrčati u Varaždinu. Pelaić je jučer s nama trenirao, ima još nekih sitnih problema, tako da ćemo vidjeti još jer ni on nije trenirao prije toga tjedan dana", slijedio je i zdravstveni bilten.

"Da nismo pobijedili Šibenik svi bi pričali kako je loše što su igrali mladi"

Jarni se još jednom osvrnuo na pobjedu protiv Šibenika: "Vidjeli ste i sami koja je ekipa počela, biti će još takvih utakmica. Ova je završila dobro za nas, pobijedili smo 4:1, ali sa mladima treba oprezno, prije svega treba imat strpljenja - prvo ja, a onda i navijači."

"Sad pričamo o tome da je bila dobra kombinacija, a da je bio loš rezultat, vjerojatno bi pričali o tome kako je to bila loša kombinacija i tako se vraćamo na ono da su samo rezultati mjerodavni.", podvukao je Jarni crtu na Operaciju Šibenik.

"Varteksovci su zajedno već šest mjeseci i navikli su se na trenera"

"Varteksu je Mumlek pokretač svega. Osim toga zajedno su već šest mjeseci i navikli su se na trenera Varteks je protiv Slavena bio puno bolja ekipa. Sve će ovisit o nama, kako ćemo se mi postaviti.", najavio je susret protiv Varteksa u srijedu. Hajdukovci će sutra imati trening u 15 sati, a u 19 lete prema Zagrebu, odakle će produžiti za Varaždin.

Jarni je najavio kako su moguće promjene u momčadi: "Naravno da su tu moguće. Ima tu nekih igrača koji su zaslužili koji treniraju odlično, podigli su svoju formu i to moramo iskoristit."

Upozorio je da ne dijeli igrače na mlađe i starije, kao i da ne namjerava javno prozivati i hvaliti ih preko novina: "Netko reagira ovako, a netko onako na komplimente.".

Z.A.
Foto: V.G.

Pročitajte više