WIMBLEDON

Kyrgios odgovorio Tsitsipasu: Vjerojatno bih i ja bio lud da sam na njegovom mjestu

Foto: EPA

U TREĆEM kolu Wimbledona Nick Kyrgios pobijedio je Stefanosa Tsitsipasa 6:7(2), 6:4, 6:3, 7:6(7) i osigurao osminu finala protiv Amerikanca Brandona Nakashime. Tsitsipas i Kyrgios stalno su si nešto dobacivali tijekom meča, a u više navrata su namjerno jedan drugog gađali lopticama na mreži. Nekoliko njih je završilo u tijelu, a nekoliko na reketu rivala. Tsitsipas se žestoko obrušio na Kyrgiosa na presici nakon meča, a Kyrgios mu je uzvratio:

"Ne znam što reći. Kako sam ja to bio nasilan prema njemu? On je bio taj koji je mene gađao lopticama. On je bio taj koji je lopticom pogodio navijača. Ja nisam ništa napravio. Osim svojih prepirki sa sucem, nisam napravio ništa čime bih uvrijedio Stefanosa ili da mu bilo kako pokažem nepoštovanje", rekao je Kyrgios pa nastavio:

"Vjerojatno bih i ja bio lud da me netko stalno pobjeđuje. Možda bi trebao smisliti kako me pobijediti na terenu, a onda da se okrene svojim planovima o tome da mi ne dozvoli da nastupam. Kada sam igrao s Filipom Krajinovićem, on nije gađao lopticom navijače. Nije pogodio navijača. Zato sam i rekao sucu da mislim da Stefanos ne treba biti na terenu. Siguran sam da bih ja bio udaljen s terena da su uloge zamijenjene."

Pročitajte više