Lúcio: Hrvati su najopasniji u skupini

LÚCIO, omiljeni branič brazilskog izbornika Carlosa Alberta Parreire tvrdi kako bi Hrvatska u skupini F mogla biti najveća opasnost za Brazil.

Brazil je glavni favorit skupine F, a s Hrvatskom će odigrati prvu utakmicu 13. lipnja u Berlinu.

"S obzirom na kvalitetu i činjenicu da s njima igramo prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, Hrvatska će nam biti najopasniji suparnik s kojim ćemo se susresti u skupini." - kazao je branič Bayerna, a prenosi Goal.com.

"Igrali smo s njima prijateljsku utakmicu u Splitu i iz prve ruke znamo kako u isto vrijeme moramo probijati njihovu obranu i čuvati svoj gol zbog njihovih kontranapada." - rekao je o hrvatskoj reprezentaciji Lúcio.

Uz Hrvatsku, kao prijetnju Lúcio vidi i domaćine Njemačku, koje su u finalu Svjetskog prvenstva 2002 godine pobijedili s 2:0. "Egzekutor" je u drugom poluvremenu oba puta bio Ronaldo.

"Ne smijemo podcjenjivati njihovu žudnju, ne za osvetom, ali za novom šansu da nas pobijede." - kazao je o domaćinu Lúcio.

"Mundijalu moramo pristupiti s pažnjom i mukotrpnim radom. Ne smijemo dozvoliti da naša uloga favorita utječe na količinu napora i truda koji moramo uložiti." - zaključio je Lúcio.

Pročitajte više