Lampard: Ako mi klub ne ponudi novi ugovor, bit ću jako ljut!

FRANK LAMPARD istaknuo je da bi volio ostati u Chelseaju i nakon ove sezone, ali mu klub još uvijek nije ponudio uvjete za produženje ugovora.

Lampard se s četiri pogotka u dvoboju protiv Derby Countyja nametnuo kao zvijezda dana u otočkim medijima, koji su, dan nakon njegove briljantne predstave na Stamford Bridgeu, puni tekstova o Chelsejevom veznjaku. Menadžer Bluesa Avram Grant ponudio je uvjerenje da će Lampard i u budućnosti igrati za klub sa Stamford Bridgea. To je i igračeva želja, ali...

"U klubu su mi nekoliko puta najavili razgovore o produženju ugovora, ali se još uvijek ništa nije dogodilo! Još na početku sezone rekao sam da nećemo odmah razgovarati o novom ugovoru, jer sam se želio koncentrirati samo na nogomet. Međutim, ukoliko do sljedećeg ljeta ne bude nikakvih novosti po tom pitanju, tada ćemo se naći u situaciji koja mi se neće svidjeti. Rekao sam jasno i glasno da želim ostati u Chelseaju. Volim taj klub, u kojem sam proveo najljepše trenutke svoje karijere. Svaki puta kada istrčim na teren, razmišljam samo o igri i utakmici. Međutim, kada sam kod svoje kuće, normalno je da razmišljam i o svojoj budućnosti",  izjavio je Lampard za London Evening Standard.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više