Lampard: Stevie i ja nismo glupi i egoistični

U ENGLESKOJ se u nogometnim krugovima puno razgovara o postavi Fabia Capella za susret protiv Kazahstana te pitanju mogu li Gerrard i Lampard igrati zajedno.

Engleski mediji bruje o reprezentaciji, a kako i ne bi. Nakon demoliranja Hrvatske na rasprodani Wembley stiže Kazahstan, koji bi trebao biti za momčad Fabija Capella, kanta za napucavanje. No, puno toga nije jasno u taktičkoj postavi Engleza u toj utakmici. Osnovno pitanje koje se nameće jest mogu li Steven Gerrard i Frank Lampard uopće koegzistirati na travnjaku te treba li Chelseajev veznjak uopće igrati u prvoj postavi s obzirom na prošle prikazane igre u engleskom dresu.

Također, kritičari sve više inzistiraju na Ashleyu Youngu, krilu Aston Ville, koji igra u životnoj formi te kojega mnogi smatraju igračem koji zaslužuje mjesto u prvih jedanaest.

"Mislim da Steven i ja nismo glupi i egoistični igrači. Obojica imamo veliku želju igrati za našu zemlju", rekao je Frank Lampard o njihovom međusobnom rivalstvu.

"Moramo pokušati napraviti sve da stvari funkcioniraju ako bude određeno da igramo zajedno. Imamo dobar odnos, ne postoji nikakav rivalitet", tvrdi Frank Lampard.

No, mnogi se s tim ne slažu. Smatraju da njih dvojica ne mogu igrati zajedno i da je to kontraproduktivno za reprezentaciju. Najžešći kritičari smatraju kako niti jedan niti drugi ne bi trebali biti u prvih jedanaest te da ima drugih igrača koji će dati puno veći doprinos.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više