Le Parisien: Zidane i PSG ozbiljno pregovaraju, Parižani pristali i na čudnu klauzulu

Foto: Guliver

NAKON što je Ole Gunna Solskjaer dobio otkaz u Manchester Unitedu, nogometna javnost danima špekulira tko bi mogao naslijediti norveškog trenera na Old Traffordu.

Uprava Uniteda je ponudila posao Zinedineu Zidaneu, koji je bez angažmana, ali legendarni Francuz je ponudu odbio rekavši kako čeka klupu francuske reprezentacije.

Stoga su se u Manchesteru okrenuli treneru PSG-a Mauriciju Pochettinu. Pochettino ima ugovor s PSG-om do ljeta 2023., no na Old Traffordu ga svejedno žele i nadaju se da bi loše igre kluba s Parka prinčeva mogle uvjeriti pariške šeike da se riješe trenera.

PSG želi Zidanea

Kako danas piše Le Parisien, Pochettino razmišlja o odlasku i navodno je preko svojih agenata poručio Unitedu da nema ništa protiv angažmana, a u PSG-u imaju spremnu zamjenu. Opet se vraćamo na ime Zinedinea Zidanea. Francuski list jutros tvrdi da je PSG već započeo pregovore sa Zidaneom.

Kako je Didier Deschamps najavio da će otići s klupe svjetskih prvaka tek nakon Mundijala u Kataru iduće godine, izgledno je da se Zizou vrati klupskom nogometu bar na godinu dana.

PSG je poslao Zidaneu ponudu i pregovori traju, a u PSG-u su pristali na klauzulu po kojoj on može napustiti klub kada dobije ponudu Nogometnog saveza Francuske.

Pročitajte više