Legendarni Urugvajac: Modrićeva generacija srušit će Šukera i društvo

Foto: Getty Images / Guliver Image

DIEGO FORLNA nahvalio je male reprezentacije na Euru u svojoj tjednoj kolumni, u prvi plan istaknuo je Hrvatsku i Wales, te dodao kako reprezentacije iz drugog plana u Francuskoj mogu ponoviti uspjeh Urugvaja sa Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi. Forlan, Suarez i društvo iznenadili su nogometni svijet svojim predstavama na rogu Afrike završivši na četvrtom mjestu nakon poraza od Njemačke u borbi za broncu.

Bivši Interov, Atleticov i Unitedov napadač tvrdi kako je turnir u Francuskoj pravo mjesto da Hrvatska ponovi ili nadmaši uspjeh legendarne generacije 1998 godine.

"Oduševile su me otočke reprezentacije, osobito Gareth Bale i Wales, ali smatram kako je za njih još prerano, vrjeme je da Hrvatska napravi nešto veliko, mogla bi otići do kraja i osvojiti Europsko prvenstvo. Pobijedila je Španjolsku, igrala je fantastično protiv Češke dok idioti nisu prekinuli utakmicu bakljama."

"Luka Modrić, Ivan Rakitić i Ivan Perišić su među najboljim svjetskim igračima, Mario Mandžukić također, i odlično se brane, mislim da će pobijediti Portugal koji još traži svoju prvu pobjedu," napisao je Forlan pa upozorio:

"Cristiano Ronaldo bit će opušteniji, konačno je zabio svoj prvi gol na turniru."

Pročitajte više