kriza u milanu

Legendarni Vieri: Boban ima muda! Kukavice rade iza leđa

Foto: EPA, Getty Images

CHRISTIAN VIERI optužio je prvog čovjeka Milana Ivana Gazidisa za kaos u posrnulom talijanskom gigantu te istaknuo da Zvonimir Boban "nije lutka na koncu, već će svakome reći u lice ono što misli".

Sportski direktor Milana Zvonimir Boban napušta klub, bilo sporazumnim prekidom suradnje ili u otkazom. Za njim vrlo vjerojatno odlazi i Paolo Maldini, a sve zbog sukoba s CEO-om Milana Ivanom Gazidisom.

Prijelomni trenutak dogodio se prije nekoliko dana kad je Boban u velikom intervjuu za Gazettu dello Sport optužio Gazidisa da mu radi iza leđa i bez njegovog znanja dovodi Ralfa Rangnicka na San Siro.

"Boban je napravio pravu stvar", rekao je bivši reprezentativac Italije i legendarni napadač za Mediasetov šou Tiki Taka.

"Gazidis je razgovarao s drugim trenerom kad to nije bio njegov posao. Tko je uopće on, Gazidis? Što on radi u Milanu? Boban i Maldini su trebali imati te uloge", dodao je.

Vieri je u potpunosti na Bobanovoj strani.

"Boban samo nije mogao zašutjeti i prihvatiti to. Moraš imati muda u životu, biti pravi muškarac, a Boban je upravo to. Ne bih rekao da je Boban dobio otkaz. Ono što se dogodilo jest da je jedan tip kukavički išao raditi drugome iza leđa, a drugi nije lutka na koncu, ima karakter i reći će ti sve u lice", viđenje je Christiana Vierija cijele situacije u Milanu. 

Talijanski mediji pišu da je Bobanov odlazak iz Milana pitanje sata.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više