Liga prvaka

Carragher zbog Neymara poručio Schmeichelu: Drži se branjenja

Foto: EPA

JAMIE CARRAGHER i Peter Schmeichel imali su žustru raspravu po pitanju Neymara u pobjedi Paris Saint-Germaina nad Atalantom (2:1) u četvrtfinalu Lige prvaka.

Brazilac je odigrao sjajan susret i dobio je nagradu za najboljeg igrača utakmice, ali Schmeichel nije bio oduševljen onim što je Neymar pružio u prvom poluvremenu.

Nekadašnji vratar Manchester Uniteda kazao je da nije impresioniran onim što je Neymar pružio, a riječi hvale uputio je Atalanti.

Nogometaš PSG-a u prvom poluvremenu imao je veliki promašaj, ali i nekoliko izuzetnih driblinga, zbog čega je Carragher stao u njegovu obranu.

"Drži se branjenja"

Nakon što je legendarni branič Liverpoola Carragher branio Neymara, Schmeichel je ostavio poruku za brazilskog reprezentativca.

"Molim te, ne plači", rekao je Danac.

PSG je na poluvremenu gubio rezultatom 1:0, ali je u posljednjim trenucima susreta stigao do preokreta kada su golove postigli Marquinhos i Eric Maxim Choupo-Moting. Neymar je asistirao za 1:1, a odigrao je veliku ulogu i kod pobjedničkog gola.

"Što je Neymar sada, Schmeichele? Samo je namjestio dva gola za vodstvo. Drži se branjenja", kazao je Carragher.

Neymar je protiv Atalante zabilježio čak 16 uspješnih driblinga. Promašio je dvije velike šanse, podijelio jednu asistenciju, skupio pet ključnih dodavanja i pretrpio je devet prekršaja.

Pročitajte više