Lehman se ugledao na Ivaniševića: Stradao novi paparazzo

VRATAR Arsenala i njemačke reprezentacije, 38-godišnji Jens Lehmann, napao je paparazze koji su ga čekali ispred noćnog kluba Embassy u Londonu.

Lehmann je prema navodima anonimnog svjedoka pretukao jednog paparazza ispred londonskog diska.

"Tukao ga je. Bacio ga je na pod i udarao po glavi i leđima i raskrvario ruke",  izjavio je anonimni navodni svjedok optužujući Lehmanna. 

"Došao sam s kolegama iz Arsenala iz jednog obližnjeg restorana u noćni klub kada su me odjednom zaskočila desetorica fotografa. Dao sam im da me fotografiraju nekoliko puta. Ali tada su dvojica-trojica otrčala ispred mene i gurnuli mi objektiv ravno pred lice. E, tada sam rekao da je dosta! Čak su i prolaznici vikali da me puste na miru. Uzeo sam svoj mobitel, snimio ih kamerom i rekao im da ako nisu gotovi da su propustili priliku",  izjavio je Lehmann za Bild.

"Nisam nikoga udario. Samo sam ga odgurnuo, ali ne pretukao. Imam svjedoka koji je sve vidio iz automobila. Riječ je o mom kolegi iz Arsenala koji želi da njegovo ime ostane anonimno",  dodao je njemački vratar.

Paparazzi su navodno pokušali zaustaviti jedan policijski automobil, koji je samo prošao dok je Lehmann nestao u taksiju.

M.P./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više