L'Equipe fantastičnom naslovnicom najavio sudar Liverpoola i PSG-a

Foto: EPA-EFE

LIGA PRVAKA počinje večeras u 19 sati susretima Barcelone i PSV-a te Intera i Tottenhama, no apsolutno najjača utakmica je ona na Anfieldu.

Od 21 sat u skupini C sastaju se Liverpool i PSG dok je drugi susret te skupine onaj između Crvene zvezde i Napolija. Ovo je sezona u kojoj šeici na čelu pariškog kluba očekuju pravi iskorak u Ligi prvaka nakon što su u momčad u posljednjih nekoliko godina investirali više od milijardu eura.

To im neće biti lak zadatak budući da je ove godine Liga prvaka izrazito jaka, a već u prvoj utakmici imaju težak ispit protiv fantastičnog Kloppovog Liverpoola.

Tako je francuski list L'Equipe utakmicu najavio fotomontažom na kojoj je Neymara, Cavanija, Mbappea i trenera Thomasa Tuchela postavio na zebru, aludirajući tako na legendarni cover albuma "Abbey Road" kultnih Beatlesa koji su baš iz Liverpoola.

"Cesta koju treba prijeći" naslov je L'Equipea kojemu očito nije smetalo što je Abbey Road, ulica u kojem je studio u kojem je album snimljen, u Londonu, a ne u Liverpoolu.

Pročitajte više