TRANSFERI

L'Equipe: United planira Pogbi dati novi ugovor. U Real neće ići

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED je napravio prvi korak ka produljenju ugovora Paula Pogbe. Čelnici kluba s Old Trafforda sastali su se s Pogbinim agentom Minom Raiolom i otvorili pregovore oko produljenja suradnje.

Pogba je htio napustiti United ovo ljeto istaknuvši u lipnju da želi novi izazov u karijeri. Jako je zainteresiran bio Real Madrid, odnosno Zinedine Zidane koji svjetskog prvaka želi u svojoj momčadi.

Prema pisanju L'Equipea, Unitedov izvršni direktor Ed Woodward kontaktirao je Raiolu kako bi raspravili o detaljima nove suradnje jer aktualna istječe 2021. godine.

United bi mogao imati problema s uvjeravanjem Pogbe da ostane. Nedavno je Paulov brat Mathias javno progovorio protiv mančesterskog kluba i kritizirao ga što nije doveo nijedno zvučno pojačanje u ovom prijelaznom roku.

"Paul zna da ne može napustiti Manchester United i zato je fokusiran na ovu sezonu. Nije mu lako, ima puno odgovornosti u ekipi. Dosta je velikih igrača otišlo. Jedino je De Gea ostao, vratar, što znači da Paul mora davati više u svakoj utakmici", rekao je Mathias u televizijskoj emisiji El Chiringuito.

Pročitajte više