Lewandowski sprema senzacionalan transfer? Španjolci: Svi će biti iznenađeni

Foto: EPA

ROBERT LEWANDOWSKI (35) bi na ljeto mogao odraditi senzacionalan transfer iz Barcelone u Atletico Madrid, objavio je danas španjolski novinar Ruben Uria. Odmah nakon njega informaciju su prenijeli ili samostalno objavili deseci drugih španjolskih medija i novinara te je ona odjeknula i na globalnoj razini.

"Barcelona se želi riješiti Poljaka. Njegova plaća je preveliki teret za Barcelonin proračun. Usprkos tome što Lewandowski ugovor s Barcelonom ima do ljeta 2026. godine, Katalonci su krenuli pripremati teren za ljeto, a kao zainteresirana stranka javio se Atletico Madrid. Treba držati oko na tom poslu", najavio je Uria.

Svi drugi mediji koji su prenijeli informaciju također tvrde da je plaća od 27 milijuna eura godišnje zbilja prevelika za Barcelonin proračun, posebno za nogometaša u tim godinama, te navode da će to vjerojatno biti transfer koji će sve ostaviti iznenađenima. Naravno, Lewandowski ima ugovor pa Atletico za njega mora isplatiti i određenu odštetu, a iznos koji Barcelona traži nije poznat.

Pročitajte više