LIGA PRVAKA

Liverpool: Razočarani smo onime što se sinoć događalo pred stadionom

FINALE Lige prvaka kasnilo je točno 36 minuta jer tisuće navijača Liverpoola nisu uspjele ući na stadion u Parizu na vrijeme zbog organizacijskog kaosa na ulazima. Navijači s ulaznicama satima su čekali u velikim redovima. Pojavila se verzija priče po kojoj je bilo problema s očitavanjem QR kodova na ulaznicama, ali i da su na stadion pokušali ući ljudi koji nisu imali karte.

Nakon svega se oglasila UEFA kao organizator, a u priopćenju čelnog tijela europskog nogometa također se krivica prebacuje na navijače i to na one koji su posjedovali lažne ulaznice. UEFA tvrdi da su upravo oni blokirali ulaz na stadion i izazvali kaos oko njega. Sada je priopćenje izdao i Liverpool.

"Razočarani smo problemima u vezi s ulaskom na stadion i slomom sigurnosnih barijera na koje su navijači Liverpoola naišli ove večeri na stadionu. Ovo je najveća utakmica u europskom nogometu i navijači ne bi trebali doživljavati scene koje smo vidjeli večeras. Službeno smo podnijeli zahtjev za istragom koja će otkriti uzroke ovih neprihvatljivih problema", stoji u priopćenju.

Pročitajte više