Liverpool slavio, Coutinho se ozlijedio, a Swansea i Palace zabili devet golova

Foto: Getty Images/Guliver Image

ANFIELD je utihnuo, Coutinho kriknuo, a Klopp se namrštio. Igrala se 33. minuta utakmice Liverpoola i Sunderlanda, kad se Brazilac sjurio u kazneni prostor i udario loptu u isto vrijeme kao i branič gostiju Ndong. Coutinho se u bolnom grču srušio na tlo i odmah rukom sugerirao klupi da je ozljeda ozbiljna.


Iznijeli su ga s terena na nosilima, a prema prvim procjenama riječ je o težoj ozljedi, možda čak i lomu stopala. Umjesto njega u igru je ušao Divock Origi. Sreća u nesreći za Kloppa je da je upravo Belgijac u 75. minuti slomio otpor gostiju, a James Milner je u sudačkoj nadoknadi iz penala zabio za 2:0.


Liverpool vs Sunderland 2-0 Full Highlights 26... by footballderby

Epsku utakmicu odigrali su Swansea i Crystal Palace. Domaćini su gubili pa do 75. minute vodili 3:1 kada je Tomkins smanjio. A onda je osam minuta prije kraja počela ludnica. Prvo je Cork zabio autogol za 3:3 da bi Benteke u 84. zabio za veliki preokret. I činilo se da će Palace doći do pobjede. Ali, ne samo da nisu pobijedili, nego na kraju nisi osvojili ni bod.

Na scenu je stupio Fernando Llorente, koji je ušao sredinom drugog poluvremena i u prvoj minuti sudačke nadoknade izjednačio, a u trećoj donio Swanseaju sva tri boda.

Muke po Leicesteru se nastavljaju. Middlesborugh je na King Poweru dvaput vodio, a aktualni prvaci su se dvaput spašavali s bijele točke. Drugi gol zabili su u sudačkoj nadoknadi.

Premiership, 13. kolo:

Liverpool - Sunderland 2:0 (Origi 75', Milner 90'+1' 11-m

Swansea - Crystal Palace 5:4 (Sigurdsson 36', Fer 66', 68', Llorente 90'+1', 90+3' / Zaha 19', Tomkins 75', Cork 82'-ag, Benteke 84')

Hull City - West Bromwich Albion 1:1 (Dawson 72, / McAuley 34')

Leicester - Middlesbrough 2:2 (Mahrez 34'-11m, Slimani 90'+4' 11-m / Negredo 13', 71')

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više