LIVERPOOL U VELIKOM PROBLEMU UOČI FINALA LP-a Ramazan stvara nevolje Kloppu

Foto: Getty Images/Guliver Image

LIVERPOOL će u ovogodišnjem finalu Lige prvaka 26. svibnja igrati protiv Real Madrida, a u tom dvoboju mogli bi imati problema sa sjajnim dvojcem Salah - Mane.

Naime, Sadio Mane i Mohamed Salah bit će u velikim problemima na dan finala u Kijevu, obojica su muslimani, a u periodu od 15. svibnja do 14. lipnja traje najveći islamski blagdan - Ramazan.

Podsjetimo, Ramazan je vrijeme kada muslimanski vjernici od izlaska sunca pa sve do zalaska ne smiju ništa jesti ni piti, i to se, naravno, odnosi na sve prave vjernike, među kojima su i igrači Liverpoola.
 
Salah i Mane na dan finala, kao i onih 11 prethodnih, neće smjeti jesti ni piti tijekom dana, a prema prognozi vremena sunce će 26. svibnja u Kijevu izaći u pet ujutro, a zaći tek oko 20:45, u vrijeme kad počinje utakmica.
 
Jedina dobra vijest za Jürgena Kloppa je ta da će obojica tijekom utakmice moći piti vodu te na poluvremenu nešto i pojesti. 
 
Salah i Mane se nalaze u čudesnoj formi, a Ramazan bi mogao dosta utjecati na njihovu spremnost.
 
U redovima Real Madrida musliman je Karim Benzema, ali on već godinama ne poštuje muslimanske običaje.
 
Finalni dvoboj Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola igra se u subotu 26. svibnja (20:45) na Olimpijskom stadionu u Kijevu.
 

Pročitajte više