Ljubičić večeras protiv Robreda u četvrtfinalu Cincinnatija

IVAN LJUBIČIĆ je još jednom dogurao do četvrtfinala, ovaj put radi se o ATP turniru iz Masters serije, koji se održava u Cincinnatiju. Doslovce dogurao, jer je sinoćnji meč protiv Slovaka Hrbatya jednostavno iščupao u vrlo teškim uvjetima.

"Bilo je teško, iznimno teško. Kao prvo, bila je nesnosna vrućina, a kao drugo, Hrbaty je uvijek neugodan, težak protivnik. Uostalom, dobio me u dva posljednja susreta i to što je moj omjer s njim bio ukupno pozitivan ništa nije značilo. I do 5:3 on je diktirao ritam meča, a onda je iznenada pao u "rupu", nanizao sam sedam gemova zaredom." - kazao je najbolji hrvatski tenisač u razgovoru za Index.

"Naravno, nešto od toga je bila i moja zasluga, a ne samo njegove greške. Drago mi je što je sve okončano u dva seta, vrućina je postajala stvarno nesnosna. Imao sam problema s bicepsom, upalio se i zato sam tražio pomoć masera, nadam se da će do večeras biti sve ok." - dodao je Ljubo, kojeg u četvrtfinalu očekuje Tommy Robredo.

Robredo je uvijek bio Ljubina "mušterija", u dosadašnjim ogledima je 4:0 za našeg tenisača. No, nema nikakve sumnje da će večeras biti teško. Meč bi po programu trebao početi oko 20 sati po hrvatskom vremenu.

Momir Jelovac

Pročitajte više