Ljubojević: Navijači su naša šansa protiv Arsenala

GORAN LJUBOJEVIĆ je odlično iskoristio priliku koju mu je pružio Josip Kuže. Započeo je susret protiv Ekranasa u prvoj jedanaestorici, zabio već u drugoj minuti, a do kraja postigao hat-trick. Odlična utakmica daje mu nade kako bi mogao igrati i protiv Arsenala.

"Nismo pokazali "balkanski mentalitet" te prije susreta kazali kako će protiv Ekranasa biti lako. Napravili smo odličnu atmosferu, a još bolje će biti kad Arsenal dođe u Maksimir." - kazao je Ljubojević, a prenose službene stranice UEFA-e.

"Potpuno smo motivirani i pun stadion će nam svakako pomoći. Upravo je u tome naša šansa." - dodao je Ljubo.

UEFA.com piše kako je 23-godišnji Ljubojević svojedobno bio najperspektivniji mladi napadač Hrvatske, ali da je zbog pada forme posuđen švicarskom St. Gallenu, gdje je u 16 nastupa postigao pet golova.

"Ne očekujem mnogo nakon ovog susreta. Napokon sam dobio šansu igrati od prve minute. Mnogi tvrde kako nisam u formi, no kako mogu suditi nakon što sam odigrao samo 90 minuta." - pita se Ljubojević.

Na stranicama krovne europske nogometne organizacije stoji kako bi Ljubojević mogao zaigrati u engleskom glavnom gradu, budući da je u Londonu dva puta bio strijelac u utakmici mladih reprezentacija, u kojoj su Englezi poraženi 3:0.

S.H.

Pročitajte više