Lovren upitan za Dinamo, Leko će igrati stopera?

DINAMO osakaćen ulazi u posljednju utakmicu Lige prvaka. Obrana je pogođena izostancima pa će Kruno Jurčić za utakmicu s Lyonom u zadnji red morati povući nekoga iz veze.

Josip Šimunić i Tonel zbog ozljeda nisu igrali protiv Cibalije, a u Vinkovcima se ozlijedio Leonardo Cufre. Dinamo tako od igrača koji mogu odigrati stopera ima samo Domagoju Vidu.

Jurčić bi stoga na stopera trebao povući Jerka Leku ili Arijana Ademija. Za očekivati je da će se odlučiti na iskusnije Leku pa bi obrana Dinama protiv Lyona trebala ovako izgledati: Vrsaljko, Vida, Leko, Ibanez.

U sastavu su doduše i Tomislav Barbarić i Ante Puljić, ali teško da će dobiti priliku u tako važnoj utakmici, dok Walid Atta nije prijavljen za Ligu prvaka.

Lovren upitan za Dinamo

Nemaju samo Modri problema s ozljedama, Lyonu je za srijedu upitan Dejan Lovren. ovren je sinoć trebao od prve minute igrati u pobjedi nad Rennesom, ali se povukao u posljednji trenutak.

"Osjetio je bol u koljenu pa sam stavio Bakaryja Konea koji je zabio prvi gol. Vidjet ćemo hoće li Dejan biti spreman za Ligu prvaka. Nećemo ništa riskirati", rekao je trener Lyona Remi Garde.

Utakmica Dinama i Lyona igra se u srijedu na Maksimiru. Francuzi će morati loviti što veću pobjedu i nadati se uvjerljivom porazu Ajaxa protiv Reala jer bi im u tom slučajnu imali šanse za prolazak. Dinamu osim popravljanja dojma u Ligi prvaka utakmica s Lyonom ništa ne znači budući da su u svih dosadašnjih pet utakmica poraženi.

Pročitajte više