LIGA PRVAKA

Lovrenova poruka srpskom simulatoru protiv Juventusa je hit

Screenshot: Twitter

MARKO GRUJIĆ, srpski veznjak Liverpoola na posudbi u Portu, postao je hit na društvenim mrežama zbog simuliranja u dramatičnoj završnici uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa.

Portugalci su u Torino stigli s prednošću 2:1, a nakon 90 minuta uzvrata Juventus je vodio istim rezultatom i imao igrača više pa su se igrali produžeci. Obje momčadi su postigle po gol u dodatnih 30 minuta pa je Porto s igračem manje očajnički pokušavao zadržati rezultat kojim bi usprkos porazu prošao zbog gola više u gostima.

Portugalci su nakon drugog gola krali vrijeme, a u tome se posebno istaknuo Grujić. Ušao je u igru u 90. minuti, a pred kraj produžetaka se probio po desnoj strani i izborio prekršaj Adriena Rabiota. Grujić se nakon faula valjao gotovo pola minute i simulirao da trpi veliku bol, a kamera ga je uhvatila kako to radi s osmijehom vireći kroz prste.

Snimka Grujićevog simuliranja postala je hit na internetu jer jako podsjeća na simuliranje Barceloninog Sergija Busquetsa 2010. godine također u Ligi prvaka protiv Intera, kada je kroz prste virio da vidi hoće li Thiago Motta dobiti isključenje.

Nakon što je Grujić na Instagramu proslavio prolazak Porta protiv Juventusa, javio mu se bivši suigrač Dejan Lovren:

"Halo, šta glumiš tamo na podu? Joj, kako su te lijepo ulovili. Gazi brate i sretno."

Njegov komentar dobio je preko 200 lajkova.

Grujić mu je odgovorio: 

"Deki, svaka sekunda je dragocjena. Hvala, brate moj."

Pročitajte više