kvalifikacije za euro 2020.

Luka Modrić: Ovo je nedopustivo

Foto: Epa

HRVATSKA je protiv Azerbajdžana odigrala jako loše drugo poluvrijeme, tako da je rezultat 1:1 logičan slijed događaja i hrabri Azeri su zasluženo uzeli bod.

> Dalić: Možda sam pogriješio. Neki igrači trebaju odrasti

> Što dalje čeka Hrvatsku u kvalifikacijama? Sve se komplicira

> AZERBAJDŽAN - HRVATSKA 1:1 Kiks Hrvatske u borbi za Euro

> Sva pitanja koja je otvorio kiks Hrvatske: Koliko je težak ovaj udarac?

U prvih 20 minuta Hrvatska je odigrala sjajno, odmah je povela, promašila je par zicera i onda je stala. Azeri su izjednačili u nastavku, a na kraju su mogli doći i do pobjede.

Hrvatska je tako prosula sve ono dobro što je napravila u Slovačkoj. Kapetan Luka Modrić danas je proslavio 34. rođendan. Slavljenik je zabio iz penala odmah na početku, ali suigrači su mu pokvarili proslavu. Hrvatska je nakon furioznih uvodnih 20 minuta jednostavno prestala igrati, pustila je domaćinu da se razmaše i još je na kraju dobro prošla s bodom.

Azerbaijan - Croatia Rezultati uživo

Modrić je nakon utakmice bio ljut.

''Nismo uspjeli osvojiti ta tri boda koja smo priželjkivali. Mislim da smo dosta dobro ušli u utakmicu prvih 20-25 minuta, igrali smo jako dobro, zabili gol, mogli zabiti još dva-tri gola, ali nismo. Nakon toga smo se možda malo nesvjesno opustili i dozvolili Azerbajdžanu da nam stvara šanse i polušanse. I na kraju su uspjeli izjednačiti'', rekao je Modrić, prenosi Gol.hr, pa je nastavio:

''Izgleda da mi ne možemo jednostavno, da si moramo zakomplicirati stvari, ali što je tu je. Još nam preostaju tri utakmice i vjerujem da ćemo se na kraju uspjeti plasirati na Euro.''

Za Modrića je Hrvatska igrala nedopustivo u nastavku.

''Iz nekog razloga smo pali. Možda neka opuštenost, jer smo vidjeli da smo stvarno dominantni i što je više utakmica odmicala oni su sve više rasli i iz jedne akcije koja nije mirisala na ništa jedan igrač je prošao kroz tri-četiri igrača, što je nedopustivo i na kraju je zabio gol. Nakon toga jednostavno nismo imali više snage da okrenemo.''

Na redu je Mađarska na Poljudu.

''Prije svega očekujem dobru atmosferu i veliku podršku. Nismo dugo igrali na Poljudu. Naravno, očekujem pobjedu protiv Mađarske, jer su svi bodovi pri kraju jako bitni i vjerujem da ćemo uspjeti doći do ta tri boda koja su jako važna'', za kraj će Modrić.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više