RB Salzburg - Dinamo 1:0

Luka Sučić otkrio s kojim je igračem Dinama zamijenio dres

Foto: EPA-EFE

DINAMO je u trećem kolu Lige prvaka na gostovanju u Salzburgu izgubio 1:0. U prvom poluvremenu nije bilo golova, dok je u drugom momčad trenera Ante Čačića primila gol iz penala u 71. minuti. Jedini strijelac bio je Noah Okafor. Nakon utakmice pred novinare je stao Salzburgov veznjak podrijetlom iz Hrvatske i naš reprezentativac, 20-godišnji Luka Sučić: 

"Vrlo teška utakmica protiv jakog Dinama, ali na kraju smo zasluženo pobijedili. Nisam se nadao da će igrati u sustavu pet iza, ali što je, tu je. Bilo je teško i pobijedili smo. U Zagreb ćemo ići s istim stavom, želimo pobijediti. Sigurno će biti teže, čeka nas pun Maksimir i odlična atmosfera. Radujem se utakmici i bit će nam teško."

Na pitanje s kim je od igrača Dinama razmijenio dres otkrio je: "Dogovorio sam se s Baturinom, sad ga idem pronaći u svlačionici." Sučić je upitan i kakav je osjećaj bio igrati protiv hrvatske ekipe: "Poseban. Prvi put sam igrao protiv nekog hrvatskog kluba. Radovao sam se tome. Trener nam je na poluvremenu rekao da idemo dalje i isplatilo nam se." 

Pročitajte više