MA, TKO TO PRIČA PROTIV PREDSJEDNIKA? HNS cenzurirao Perišićeve kritike na Šukerov račun

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO SU protiv Estonije odigrali jednu od najlošijih utakmica hrvatske reprezentacije u novijoj povijesti, igrači Ante Čačića nisu tražili previše opravdanja za svoju igru. Ipak, nisu mogli prešutjeti očajan teren na kojem se ozlijedio Marko Pjaca, a neki su napokon javno progovorili o sumnjivim odlukama saveza da se prijateljske utakmice igraju na njivama protiv nogometnihi liliputanaca.

Najglasniji bio je Ivan Perišić.

"Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom poručio bih gospodinu Šukeru da bira bolje protivnika i bolje uvjete za igru jer ovako samo možemo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan", rekao je jučerašnji kapetan novinarima HRT-a nakon utakmice.

No, da ste po izjave krenuli na internetske stranice HNS-a, čuli biste potpuno drukčiju priču.

"Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Nažalost, ovi današnji uvjeti, odnosno teren, nisu za profesionalne igrače. Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje", objavio je HNS i tako potpuno izostavio Perišićeve opravdane kritike na račun predsjednika saveza.

 

Pročitajte više