Majoli: Bikić SMS-om tražio 25.000 za nastup Karoline Šprem

NOVI trener Karoline Šprem, Zagrepčanin Borna Bikić, tražio je 25.000 eura za nastup Karoline Šprem na Zagreb Ladies Open turniru, koji će se na terenima Teniskog centra Maksimir održavati od 5. - 11. lipnja.

"Javio se SMS-om i tražio 25.000 eura za, plus 10.000 eura ako osvoji turnir. Karolina može tvrditi da je to glupost, ali to je istina. Imam te poruke u mobitelu. Iskreno, mislim da ona nema pojma što se događa." - rekla je direktorica turnira Iva Majoli za Sportske novosti.

"Ima tu još zanimljivih stvari. I oko Jelene Dokić, za koju postoje izgledi da nastupi na našem turniru, također su se pojavile čudne stvari. Opet preko SMS-a od Bikića sam dobila određene uvjete, a da ona nije znala za njih." - tvrdi Iva Majoli.

Inače, Šprem navodno tvrdi da ne može nastupiti u Zagrebu jer igra turnir u Easterbourneu, međutim, Iva Majoli kaže kako će biti još pregovora oko dolaska u Maksimir.

"Kako može igrati Easterbourne kad je on tjedan dana iza Zagreba? Uostalom, ona je iz Pariza tvrdila da je bilo kontakata između mene i nje, što uopće nije istina. Pokušavali smo doći do nje, ali nikako nismo uspjeli." - kazala je Majoli.

Majoli je izrazila žaljenje što na Zagreb Openu neće nastupiti Jelena Kostanić i Sanda Mamić, te je potvrdila kako nije odustala od funkcije Fed Cup izbornice.

Pročitajte više