Mamić isplatio odbojkaše Mladosti, koji devet mjeseci ne primaju plaću



TRENER odbojkaša Mladosti, koji već devet mjeseci nisu dobili plaću, Rade Malević, u razgovoru za Novu TV otkrio je da je klubu sa 50.000 eura pomogao Zdravko Mamić. Prema Malevićevim riječima, Mamić je za probleme Mladosti saznao iz novina te za muški i ženski dio kluba uplatio točno 365.000 kuna.

"Ne poznajem dobro gospodina Mamića, no pozvao me i našli smo se u prostorijama Dinama. Iznenadio me njegov poziv, rekao je da je iz novina saznao za naše probleme i da želi pomoći."

Odbojkaši koji su se plasirali u osminu finala Europskog kupa, tako su dobili barem malu naknadu za proteklih devet mjeseci treninga, koji se bazirao samo na entuzijazmu.

"Zahvalni smo Mamiću i Dinamu, tu gestu nećemo zaboraviti. Nama je potrebno još barem milijun kuna da bismo zaključili godinu na nuli. Igrači su nam na stipendijskim ugovorima, no nismo uspjeli osigurati ni tu svotu, koja za 14 igrača mjesečno iznosi oko 14.000 kuna."

Malević je dodao kako će nakon povratka Dinama s priprema iz Antalyje vjerojatno ponovno sjesti s Mamićem. U međuvremenu klub je odlučio zahvaliti tako što će na plavim dresovima nositi natpis Nema predaje, a na prednjoj strani uz grb Mladosti stajat će grb Dinama s porukom Hvala.

Pročitajte više