Mamić ponosan pred engleskim novinarima: Modrić je prva želja Chelseaja

ZDRAVKO MAMIĆ otišao je u Englesku prodati Vrsaljka i Kovačića, a na kraju bi mogao prodati - Modrića. Maminjo se u Londonu susreo s vlasnikom Chelseaja Romanom Abramovičem i trenerom Carlom Ancelottijem koji mu je, barem tako tvrdi Maminjo, rekao sve najbolje o playmakeru Tottenhama.

> I u Londonu Mamić o Štimcu: Ako uzvratim, za neke više neće biti mjesta u hrvatskom nogometu

Nakon što je Maminjo razgovarao s engleskim novinarima, iste je izjave ponovio i po povratku u Hrvatsku.

"Bio sam s Ancelottijem na ručku i vrlo sam ponosan nakon onoga što je rekao o Modriću. Luka je na vrhu liste njegovih želja, prvi izbor kad je riječ o pojačanjima. Nisam Modrićev agent, samo njegov prijatelj, ali sam vrlo ponosan", rekao je Mamić za The Sun koji je priču plasirao kao ekskluzivu.

"Ne želim reći ništa više od ovoga jer ne bih želio uzrujati svoje prijatelje u Tottenhamu", dodao je Maminjo.

Chelsea je odlično startao u sezonu, ali je u posljednje vrijeme u slobodnom padu. Carlo Ancelotti očajnički treba igrača koji će podići igru momčadi, a izbor je očito pao na Modrića. Pitanje je jedino hoće li 30 milijuna funti nagovoriti Harryja Redknappa da prepusti svojeg omiljenog igrača.

Ni najveći Chelseajev rival za naslov Manchester United ne čeka. Tako se jučer pojavila informacija da je United za Modrića spreman izdvojiti 30 milijuna funti. Dođe li do transfera, Modrić bi postao uvjerljivo najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Pročitajte više