HNL

Mamić: Sad sam pametniji, momčad nije prihvatila moju ideju

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

ZORAN MAMIĆ je priznao pogrešku nakon pobjede nad Goricom 3:2 u 8. kolu HNL-a.

Trener Dinama je na poluvremenu imao prednost 2:0, a onda je promijenio sustav i zaigrao s tri braniča. Gorica je brzo izjednačila, a Dinamo je do pobjede stigao tek kad je Mamić ponovno vratio sustav s četiri igrača u zadnjoj liniji.

Momčad Zorana Mamića sada ima 19 bodova, tri više i utakmicu manje od drugoplasirane Gorice, a to joj je prvenstveno omogućio Mario Gavranović koji je zabio hat-trick na Maksimiru. 

Pogotke za Goricu zabili su Ognjen Mudrinski i Jiloan Hamad, ali njihovi golovi nisu bili dovoljni za to da momčad Valdasa Dambrauskasa neporažena ode s Maksimira.

"Čestitke momčadi. Žao mi je što nismo potvrdili rezultat iz prvog poluvremena. Nesretno smo primili prvi gol. Moram priznati da sam sad nakon utakmice malo pametniji jer promjena sustava koju sam napravio nije ono što momčad prihvaća iako ona nije utjecala na primanje prvog gola. Nažalost, nemam ni puno vremena za trening obzirom da je momčad bila na raznim dijelovima svijeta tijekom reprezentativnih akcija. Nismo imali nijedan zajednički trening. Na sreću, do utakmice s Feyenoordom je pet dana. Ipak ćemo naći način da odradimo dva zajednička treninga s obzirom da je sutra već regeneracija", kazao je Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više