Mamić uvodi Mikšića u Dinamo za 6 milijuna eura?

KAKO SE bliži izborna skupština zakazana za 30. svibnja, Dinamov "šef u sjeni" Zdravko Mamić sve intenzivnije traži osobu koja će zamijeniti Mirka Barišića na mjestu predsjednika Dinama, a prvi kandidat za to mjesto je, prema svemu sudeći, bivši predsjednički kandidat Boris Mikšić.

Podsjetimo, Mikšić je nedavno izrazio spremnost za financijsku pomoć Dinamu, pri čemu je kazao kako je "nebo granica", a nije mu smetala ni usporedba s ruskim multimilijarderom Romanom Abramovičem, koji je kupio engleski Chelsea.

Kako doznaje Jutarnji list, izvršni dopredsjednik Dinama u ostavci, Zdravko Mamić, susreo se s Mikšićem u ponedjeljak u zagrebačkom hotelu Sheraton, a glavna tema razgovora bila je – budućnost Dinama. List je objavio i fotografije koje dokazuju da su se Mikšić i Mamić sastali u ponedjeljak u Sheratonu, ali prema nekim izvorima njih se dvojica redovno sastaju već petnaestak dana.

Podsjetimo, Mamić je nedavno burno reagirao na spomen mogućeg dolaska Mikšića u Dinamo, pa je između ostalog kazao i kako će "opaliti vritnjak Mikšiću kad ga vidi na ulici".

List procjenjuje da bi ulazak u partnerstvo s Mamićem, koji je u Dinamo navodno uložio više od 3 milijuna vlastitih eura, Mikšića stajao oko 6 milijuna eura – čime bi isplatio 3 Mamićeva milijuna te "riješio" kreditni dug Dinama Hypo banci "težak" oko 3 milijuna eura.

Tako bi se Mamić najvjerojatnije "riješio" još uvijek aktualnog predsjednika Dinama, Mirka Barišića, te umjesto njega u klub uveo "dečka s Trešnjevke".

Pročitajte više