LIGE PETICE

Manchester Evening: Unitedu je dosta Solskjaera, krenuo u pregovore s novim trenerom

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER UNITED ušao je u pregovore s bivšim menadžerom Tottenhama Mauricijem Pochettinom, piše Manchester Evening News. 

Nije ovo prvi put da se argentinskog stručnjaka povezuje s klupom Crvenih vragova, no sada je njegov dolazak u United vrlo izgledan zbog sve manjeg povjerenja u trenutnog menadžera Olea Gunnara Solskjaera. Naravno, ostaje vidjeti kako će se pregovori rasplesti.

Debakl u Istanbulu okidač

Manchester se u Premier ligi nalazi na jako lošem 15. mjestu, dok je u Ligi prvaka jučer izgubio od Bašakšehira 2:1 u gostima.

"Odbijam komentirati takva pitanja. Sezona je tek na početku i ima se još puno igrati, a svatko ima pravo na svoje mišljenje. Moram ostati jak. Zaposlenik sam Uniteda i moj je posao da sa svojim pomoćnicima napravim najbolje što mogu za dobrobit kluba'', kazao je Norvežanin, a onda je komentirao komične golove koje mu je momčad primila u Istanbulu:

''Nije bilo dobro. Počeli smo dobro u prvih deset minuta. Izgledalo je da možemo pronaći način kako pobijediti, ali onda smo ostali široko otvoreni i oni su zabili dva gola. To je bilo razočaravajuće.''

 

Pročitajte više