LIGE PETICE

"Mandžukić je prošao put od heroja do dosadnjakovića"

Foto: Getty Images

JUVENTUS se pred početak sezone nalazi u situaciji da se mora riješiti nekoliko igrača, a među njima je Mario Mandžukić koji se pokazao kao višak u Sarrijevim planovima.

Osim njega, za kojeg postoji niz ponuda i njegova volja da napusti klub, Juventusu probleme stvaraju Gonzalo Higuain i Paulo Dybala koji nikako ne mogu naći klub u kojem će nastaviti karijeru, a nisu ni nogometaši koji bi, ako ostanu, mogli, kao Mandžukić, nastaviti normalno, a da ne poremete svlačionicu.

"Za Mandžukića se sve promijenilo u samo nekoliko mjeseci. Pod Maxom Allegrijem bio je jedan od omiljenih igrača, ponekad i kapetan, dobio je novi ugovor na 5,5 milijuna eura godišnje, a onda je sve krenulo nizbrdo dolaskom Sarrija. Sada je na odlasku", piše danas Calciomercato, a u naslovu teksta navode "Od Allegrija do Sarrija, od heroja do dosadnjakovića - Mandžukić riskira odlazak". 

Zamalo je posljednjeg dana prijelaznog roka dogovorio transfer u Manchester United, ali je taj transfer propao u zadnji čas pa je sada najizgledniji klub za njegov nastavak karijere Bayern koji trenira naš Niko Kovač. 

 

 

Pročitajte više