Manjkas izbacio Zvonu Bobana s Dinamovog stadiona

PREMA informacijama Jutarnjeg lista Zvonimir Boban želio je u petak u Maksimiru snimiti reklamni spot s RTL-om za EP u Portugalu, no direktor Dinamovog marketinga to je zabranio.

"OK, nije važno, snimit ćemo taj spot u Velikoj Gorici ili Zaprešiću", rekao je ogorčeni Zvone  Boban koji je, prema pisanju Jutarnjeg lista "upravo na toj travi prije 14 godina krvario".

Nakon što je vidio prvo izdanje Jutarnjeg lista Miljenko Manjkas javio se redakciji lista i tražio da mu otkriju izvor, jer je "to bezočna laž".

"Mnoge medijske kuće imaju ugovor s Dinamom, pa smo i RTL-u predložili da što prije potpiše sličan ugovor s našim klubom. Naši igrači besplatno nastupaju u njihovim kvizovima, Dario Zahora protagonist je njihove vremenske prognoze. Istina je da je Dinamov marketinški sustav donedavno živio u kamenom dobu i mi to moramo odvesti u red. Nisam rekao da Boban i RTL ne mogu ući na stadion, ali sam ih tražio da napišu dopis i da vidimo - gdje je tu Dinamo? Međutim nitko se nije javio na moje inzistiranje da reguliramo odnose", rekao je Manjkas koji tvrdi kako je RTL tek u subotu trebao doći i snimiti spot s Bobanom, te da ne bi imao ništa protiv toga.

Bez obzira na okolnosti, nekadašnji kapetan Dinama i hrvatske reprezentacije, ipak je zaslužio više.

Pročitajte više