LIGE PETICE

Marca: Hazard više ne može izdržati

Foto: EPA

REAL MADRID je u trećem kolu skupine F Lige prvaka pobijedio Šahtar 2:1 na Santiago Bernabeuu. Golove za momčad trenera Carla Ancelottija postigli su krilni igrači Vinicius i Rodrygo. Iako je Eden Hazard najavio kako će ovo biti njegova prva prava sezona u Realu, u koji je stigao 2019. godine za 115 milijuna eura iz Chelseaja i postao najveći transfer u povijesti madridskog kluba, belgijski ofenzivac se nije naigrao.

Ancelotti ga je ove sezone koristio svega četiri puta, što je 31-godišnji Hazard iskoristio za jedan gol i jednu asistenciju. Dok su njegovi konkurenti na krilnim pozicijama sinoć zabijali, on je utakmicu pratio s klupe i iz prostora za zagrijavanje. O tome danas piše i Marca:

"Hazard više ne može izdržati, teško mu je. Cijelo drugo poluvrijeme proveo je na zagrijavanju dok ga Ancelotti u 87. minuti nije poslao na klubu jer ga nije planirao uvesti u igru. Njegovo lice je sve reklo.

Realno, Hazard je očajan jer ga Ancelotti ne koristi kad momčad gubi ni kad minimalno vodi, a čak ni kad zabija. Sedmica Madrida bila je uvjerena da će ova sezona biti njegova, no Ancelotti ga ne vidi i ne daje mu nimalo prilike."

Ima ugovor do 2024.

Podsjetimo, početkom rujna Hazard je pokazao koliko ga ljuti što ne dobiva dovoljnu minutažu. "Uvijek iste izmjene, uvijek", rekao je Hazard suigraču Lucasu Vazquezu, koji je samo šutio, tijekom utakmice s Betisom u kojoj nije ulazio u igru. Hazardov ugovor s Realom vrijedi do 2024. godine.

Pročitajte više