HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Nevjerojatni, spektakularni, najbolji Modrić

Foto: Gulliver / Getty Images

LUKA MODRIĆ opet je bio najbolji kada je to Realu bilo najpotrebnije. Novinari i posjetitelji stranice najčitanijeg španjolskog lista slažu se da je hrvatska legenda Reala najbolji igrač pobjede za spas sezone, 2:0 nad Borussijom Mönchengladbach u zadnjem kolu Lige prvaka. Real je morao pobijediti za prolazak skupine. 

Modrić je zasjenio i Karima Benzemu, koji je jako lijepo postigao oba gola. "Modrić je vodio napade Reala, isticao se sjajnim dodavanjima napadačima. Hrvat je odličan s loptom, čini Realovu igru protočnom. Šteta je da Realova desetka nije zabila nijedan od dva gola koja je zaslužila. Jednog mu je uzela stativa, a drugog suci zbog ofsajda. Nevjerojatna je razina Modrićeve igre! Sve radi vrhunski. Hrvat je održao lekciju i tako nastavio borbu za produljenje ugovora", opisno Marca dočarava Modrićevu igru protiv Mönchengladbach u rubrici "Jedan po jedan", gdje čitatelji glasovima raspoređuju igrače. I jednima i drugima Modrić je najbolji.

U izvještaju s utakmice Modrić je istaknut u rubrici "Igračina": "Kakva bi greška Reala bila da ne produlji Modrićev ugovor. Hrvat je najbolji igrač kluba ove sezone, a protiv Gladbacha je odigrao jednostavno spektakularan meč. Da ne pogledate u njegovu osobnu, pomislili bi da mu je 25, odnosno deset godina manje, i da je upravo osvojio Zlatnu loptu. I na ovoj utakmici pokazao je spektakularnu fizičku pripremljenost, dok je s loptom u nogama bio savršen, kao i uvijek. Zaslužio je gol koji mu je dva puta za malo pobjegao, ali njegove predstave kako što je ova, ne trebaju gol da ih okruni."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više