Marca: Real ponudio 32 milijuna eura za Benzemu

ŠPANJOLSKI sportski dnevnik Marca objavljuje da je madridski Real ponudio francuskom Lyonu 32 milijuna eura za njihovog napadača i francuskog nogometnog reprezentativca Karima Benzemu.

Marca u izvještaju piše da Lyon još nije odgovorio Realu na njegovu ponudu. No, ranije je Bernard Lacombe, sportski direktor ''lavova'' i savjetnik Lyonovog predsjednika Jean-Michela Aulasa izjavio da ''ništa nije nemoguće, te da će Lyon u slučaju dobre ponude svakome otvoriti vrata za pregovore''.

Lyonov glasnogovornik Olivier Blanc nije rekao puno na ovu temu.

"Jedina je novost da je Real prije nekoliko dana kontaktirao naš klub radi razgovora o Benzemi. Lyon i Benzema potvrdili su obostranu želju za ostankom nogometaša u našem klubu još jednu sezonu."

Marca je prošle srijede objavila da se Realov predsjednik Florentino Perez dva puta sastao s Benzeminim menadžerom Karimom Djazirijem, prvo u Madridu, a onda i u Ženevi.

Španjolski mediji tvrde da bi Real mogao ponuditi Lyonu kao dio dogovora za Benzemu svog nizozemskog napadača Klaas-Jana Huntelaara ili njegovog sunarodnjaka, krilnog igrača Arjena Robbena.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više