Marca: Real pronašao Modrićevu zamjenu i koštat će ga 250 milijuna eura

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ na kraju tekuće sezone mogao bi završiti svoju dugogodišnju epizodu u Realu iz Madrida. Još ljetos naveliko se pisalo o Lukinom eventualnom prelasku u milanski Inter, transfer je navodno bio vrlo blizu realizacije, ali na kraju se nikada nije dogodio.

Najbolji igrač na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ostao je u Madridu gdje ove sezone lovi novu titulu europskog prvaka, ali nakon toga moglo bi doći do razlaza s madridskim gigantom. Kako piše španjolska Marca, Modrić je u navodnoj svađi s kapetanom momčadi Sergijom Ramosom, a s obzirom i na svoje 33 godine, Kraljevski klub pronašao je moguću zamjenu.

Riječ je o veznjaku Tottenhama, Christianu Eriksenu, koji svojim talentom već neko vrijeme plijenu pozornost velikih europskih klubova.

Međutim, dovođenje danskog reprezentativca na Santiago Bernabeu neće biti lak zadatak. Florentino Perez suočit će se s jednim od najtvrđih pregovarača u svijetu nogometa, predsjednikom Spura. Naime, Daniel Levy poznat je po svojoj tvrdoglavosti kada su u pitanju pregovori, pa je i ovoga puta pred Real stavio ogromne zahtjeve.

Eriksena ne planira pustiti ispod 250 milijuna eura. To je svota novca koju ima tek malen broj klubova u Europi, možda samo PSG i United, dok Real ne spada u tu kategoriju, ali ukoliko bi uspio prodajom nekih igrača i doći do tog novca, oborio bi rekord Neymarovog prelaska u PSG koji je koštao 222 milijuna eura.

Ipak, ona realnija opcija je da Real sačeka 2020. godinu i kraj Eriksenovog ugovora, a potom ga dovede kao slobodnog igrača bez plaćanja odštete.

Pročitajte više