REAL MADRID

Marca: Stiglo je vrijeme Luke Jovića

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID sutra igra polufinale španjolskog Superkupa protiv Valencije, ali u ekipi neće biti nekoliko važnih prvotimaca zbog ozljeda.

Jedan od njih je i Karim Benzema, a ako pitate novinara Marce Amaliija Moratallu, vrijeme je da Luka Jović dobije svoju priliku.

Srbin se za sada nikako nije snašao u Realu otkako je tamo stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 60 milijuna eura iz njemačkog Eintrachta. Za sada je upisao 15 nastupa i pritom je postigao samo jedan pogodak.

Govorilo se i o mogućoj posudbi, a Moratalla vjeruje kako je Joviću ovo posljednja prilika da se dokaže u Kraljevskom klubu jer iako je nastupio u 15 utakmica, nije puno puta startao.

"Vrijeme je da u Superkupu pokaže svoje najbolje izdanje. Nadam se da će napraviti korak unaprijed. Dečko zna gdje je gol, sada ima prostor nekoliko utakmica zbog ozljede Benzeme. Sada ili nikada. Njegovo vrijeme je stiglo."

Prođe li Real u finale, Jović bi tamo ponovno trebao startati, ovoga puta protiv pobjednika drugog polufinala Barcelone i Atletico Madrida.

Pročitajte više