LIGA PRVAKA

Marca: Olmo je novi vođa Leipziga. Werner bi mogao biti brzo zaboravljen

Foto: EPA

ATLETICO MADRID i RB Leipzig večeras od 21 sat igraju utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, a pobjednik ovog susreta u polufinalu ide na PSG, koji je jučer s 2:1 izbacio Atalantu.

Njemačka momčad u tu utakmicu ulazi oslabljena za Tima Wernera koji je u pauzi od osmine do četvrtine finala prodan u Chelsea, ali zato na raspolaganju ima Danija Olma. 

Španjolac je u Leipzig stigao prošle zime iz Dinama za 18 milijuna eura, a u završnici bundesligaške sezone pokazao se kao itekako dobra investicija. 

Hvalospjevi za Olma

Prepoznali su to i novinari španjolske Marce koji su u najavi današnje utakmice nahvalili Olma i istaknuli ga kao ključnog čovjeka Leipziga. 

"Njegov udarac, inteligencija na terenu, nos za potez u opasnoj zoni i sposobnost da pronalazi prostor među linijama čak i kad se čini da ga nema čine ga idealnim igračem za utakmicu s Atleticom", piše Marca o Olmu i dodaje:

"U dinamičnoj ekipi kao što je Leipzigova Olmo može pokazati sve što zna. On asistira i čini suigrače boljima. Ima samo 22 godine, a već je sposoban biti vođa momčadi u Ligi prvaka. Ako se nastavi ovako razvijati, Werner bi mogao biti zaboravljen."

 

 

Pročitajte više