TRANSFERI

Marca: Zidaneov miljenik koji briljira u Nizozemskoj nije na prodaju

Foto: EPA-EFE

MARTIN ODEGAARD, često osporavani talent Real Madrida, nije na prodaju, javlja španjolska Marca.

20-godišnji Norvežanin igra najbolju sezonu karijere na posudbi u nizozemskom Vitesseu. U 33 utakmice Odegaard je ove sezone zabio 8 golova i tome dodao 9 asistencija i tako privukao pažnju na sebe ostalih klubova poput Ajaxa koji bi ga volio vidjeti u klubu.

Ipak, sada kada je počeo pokazivati svoj potencijal, Real ne namjerava prodati Norvežanina. Marca nadodaje da je najvjerojatnija opcija za Odegaarda sljedeće sezone nova posudba što bi i dalje moglo interesirati Ajax. 

"Moj menadžer je uvijek u kontaktu s Realom i razmatramo nekoliko stvari. Vidjet ćemo što je najbolje za moj razvoj pa ćemo donijeti odluku", rekao je nedavno Odegaard na nizozemskoj televiziji.

Podsjetimo, Odegaard je kao 16-godišnjak stigao u Real kao jedan od najvećih talenata svjetskog nogometa. Nije se najbolje snašao u Madridu zbog čega je otišao na posudbu u Heerenveen gdje nije igrao dobro. U Vitesseu je ove sezone počeo pokazivati zašto se Kraljevski klub borio s ostalim svjetskim velikanima kada ga je kupio za 3,5 milijuna eura.

Dobra vijest za Odegaarda je i činjenica da Zinedine Zidane ima jako dobro mišljenje o njemu pa njegova budućnost u Realu nakon klimavog početka izgleda vrlo dobro.

 

Pročitajte više