Marić se vratio u Dinamo!

DOBRA vijest za sve Dinamove navijače. Silvio Marić potpisao je za Dinamo, a svoj potpis stavio je i Mathias Chago. U nedjelju bi trebao potpisati i stoper Eddy Bosnar, a nagađa se i o dolasku Tomislava Ercega.

Nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora, Marić je okupljenim novinarima izjavio: "Iznimno mi je drago da sam došao natrag u Zagreb, u Dinamo. Situacija nije tako bajna i moramo vratiti Dinamo na mjesto koje mu pripada, a zna se koje je to mjesto. Ove godine idemo na obje titule."

"Zadovoljan sam i sretan. Zahvalio bih ljudima u klubu, s kojima sam sve dogovorio u pet minuta." - rekao je Silvio Marić, te dodao: "Pozdravljam Bad Blue Boyse!"

Mara, koji je prošle sezone igrao u Panathenaikosu, odbio je ponude stranih klubova i vratio se u matični klub, u trenutku kada ga on najviše treba. Mara je bio jedan od najboljih Dinamovih igrača krajem devedesetih, a iskazao se u doba kada je Dinamo igrao u Ligi prvaka.

22-godišnji Mathias Chago također je danas stavio svoj potpis na petogodišnji ugovor. On je član mlade kamerunske reprezentacije, igra na poziciji zadnjeg veznog gdje će se pridružiti iskusnom Mamiću koji igra na istoj poziciji.

"Jako sam sretan da sam ovdje, da sam potpisao u Dinamu." - rekao je na tečnom hrvatskom Chago, a prenosi Nova TV, te dodao: "Dat ću sve od sebe da dobro igram i da se prodam što prije."

Povratak je najavio i Eddy Bosnar, koji bi nakon povratka s Otoka, u kojem je igrao za Everton, trebao pojačati Dinamovu obranu.

Kako piše Jadransport, Tomislav Erceg je raskinuo ugovor s Rijekom i mogao bi biti jedno od najzvučnijih pojačanja modre momčadi.

I dalje je neizvjesno što će se dogoditi s Danielom Bilosom.

Pročitajte više