Mark Viduka će oproštajnu sezonu odigrati s Kranjčarom u Portsmouthu?

MARK VIDUKA odmara se negdje na hrvatskom Jadranu i razmišlja što će raditi u rujnu ove godine. Iskusni napadač i dalje pokušava prelomiti odluku - prekid karijere ili još jedna sezona i oproštaj u dresu Australije na Svjetskom prvenstvu.

Ponuda, čini se, ne nedostaje. Vidukin agent prije nekoliko dana potvrdio je da su za bivšeg napadača Dinama zainteresirana dva premierligaška kluba, ali nije otkrio imena. Špekuliralo se da je u igri Fulham, ali ali izgleda da se ta glasina pokazala pogrešnom. Tako barem piše Daily Telegraph, koji javlja da Viduku žele dovesti Hull City, koji je jedva izbjegao ispadanje iz lige, a borba za opstanak čeka ih i ove sezone, te Portsmouth, koji kao najnoviji član arapskog imperija sigurno Viduki može ponuditi najbolji ugovor.

Ukoliko se Viduka odluči za još jednu sezonu u Engleskoj, vjerojatno će se pridružiti Niki Kranjčaru. Portsmouth je ovih dana vrlo kratak s igračima nakon što su ih u posljednjih godinu dana napustila gotovo sva velika imena, a uskoro se očekuje i prodaja Petera Croucha pa će menadžeru Paulu Hartu zasigurno biti prioritet pronaći napadača koji može puniti protivničke mreže. A Viduka je, usprkos svojim godinama, već više puta dokazao da se zna nositi s obranama i najjačih premierligaša.

Pročitajte više