MARKOTA NAPUŠTA CIBONU

Damir Markota više nije Cibonin igrač. Ovako se oprostio od kluba

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DAMIR Markota više nije dio Ciboninog igračkog kadra. Nedugo nakon što se saznalo da je tijekom utakmice protiv Gorice ušao u sukob s trenerom Vladom Jovanovićem, iz Cibone je stigla potvrda rastanka s igračem. U pitanju je sporazumni raskid ugovora.

Klub je potvrdio sukob trenera i igrača, sve to nazvao ''nesporazumom'' i dodao da je on riješen ''na miran i civiliziran način''.

''Situacija je to koja se događa i trebala je ostati unutar svlačionice'', navodi se u priopćenju.

Markota se u listopadu peti put vratio u Cibonu i tada s klubom potpisao ugovor do kraja aktualne sezone. Neće ga dočekati.

''U ime kluba želim Šveđi zahvaliti na ogromnom doprinosu koji je utkao u rezultate Cibone u svih pet puta koliko je bio ovdje. Žao mi je da se rastajemo prije vremena, ali vrata našeg kluba će mu uvijek biti otvorena'', poručio je Cibonin sportski direktor Marin Rozić.

''Klubu se želim zahvaliti na pruženoj prilici i na svim lijepim godinama koje sam proveo ovdje i uspomenama koje ću pamtiti cijeli život. Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu dati svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, riješili smo to između sebe i tako će i ostati'', dodao je Markota.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više